مرجع اخبار و مقالات هواشناسی

درمان کم خونی با این خوراکی ها

درمان کم خونی با این خوراکی ها

73
Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Hindi HI Italian IT Korean KO Persian FA Portuguese PT Russian RU Spanish ES Turkish TR

در مواقع اضطراری برای کسانی که خون زیادی از دست داده اند یا مانند بیماران سرطانی و بیماران تالاسمی و غیره به درمان طولانی مدت همراه با دریافت خون نیاز دارد، تزریق خون انجام می گیرد.

Image result for ‫درمان کم خونی با این خوراکی ها‬‎

متخصصان سوئدی معتقدند که پروتئین موجود در چغندر قند می تواند به عنوان جایگزین خون برای مقابله با کم خونی بکار برده شود.

هموگلوبین پروتئینی می باشد که اکسیژن را در خون انتقال می دهد. به گفته متخصصان سوئدی پروتئین چغندر قند به نوع انسانی این پروتئین شبیه است. این محققان در صدد هسند تا بتوانند این پروتئین گیاهی را طوری سازمان دهی نمایندکه بدن آن را بپذیرد.
در مواقع اضطراری برای کسانی که خون زیادی از دست داده اند یا مانند بیماران سرطانی و بیماران تالاسمی و غیره به درمان طولانی مدت همراه با دریافت خون نیاز دارد، تزریق خون انجام می گیرد.
متخصصان معتدند که هموگلوبین گیاهی موجود در چغندر قند 50 تا 60 درصد با نوع انسانی مشابه است. در این مطالعه با دو احتمال مواجه هستیم. اول احتمل اینکه هموگلوبین گیاهی را برای استفاه در بدن انسان سازگار کنیم و دوم احتمال استفاده از این گیاه به عنوان روش تولید هموگلوبین انسانی.
در حال حاضر کمبود زیادی در ذخیره خون وجود دارد و واجب است که روش های جایگزین پیدا کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.